Zonnebril met gouden glazen

Elke week openen hotspots in ons land, lanceren merken nieuwe collecties, vinden er exclusieve events plaats en meer. NINA is er altijd bij vanop de eerste rij en daar brengen we je graag van op de hoogte. Elke week bundelen we het leukste lifestylenieuws dat je écht niet gemist mag hebben. Heet van de naald, vers van de pers!

Het Belgische accessoiremerk Komono brengt elke zomer steevast een festivalcollectie uit in samenwerking met Tomorrowland. Naast een een aantal betaalbare zonnebrillen en horloges, voegen ze daar dit jaar ook nog een wat meer luxueuzer hebbeding aan toe: een zonnebril met glazen waarop een laagje goud van 24 karaat is gezet. Even ter verduidelijking: 24 karaat goud betekent 99.99% puur goud. De zwarte zonnebril bevat verder nog het logo van Tomorrowland en heeft ook de bekende slogan ‘Live Today, Love Tomorrow’ langs binnen staan. De bril is gemaakt in een oplage van 50 stuks. Inderdaad een zonnebril van goud.

De zonnebril is online te koop voor € 500.  

Komono is een van oorsprong Belgisch modelabel dat vijf jaar geleden werd opgericht door twee ontwerpers; Anton Janssens en Raf Maes. Komono betekent ‘kleine dingen’ en het designer duo ontwerpt voornamelijk zonnebrillen en horloges (bekijk hier de Komono horloges). Na de lancering van het merk en een succesvolle eerste collectie werd het modemerk vrijwel direct opgemerkt in de modewereld. Het merk is vertegenwoordigd in maar liefst 45 landen over de hele wereld, waaronder Canada.

De Komono zonnebrillen hebben een opvallend design. De collecties Komono zonnebrillen zijn gebaseerd op opvallende prints en de brillen tonen duidelijk retro en futuristische invloeden. Een Komodo zonnebril is een fashion statement en past bij iedere outfit; van zakelijke kleding tot een dagelijkse outfit. Bepaal je eigen unieke look met een Komono zonnebril en geniet van de kwaliteit van dit trendbepalende merk!